Welcome To The Rock Equestrian Farm

Vi finns precis utanför Bailieborough på den gamla vägen till Virginia i det vackra landskapet Cavan, där det finns 365 sjöar som är väldigt populära bland europeiska fiskare.

Vårt hus ligger högst upp i en kulle med en fantastisk utsikt över landskapet.

All ridning är alltid övervakad och ledd av vuxen då säkerheten sätts i första rummet. Extra ridlektioner kan ordnas om så önskas av kvalificerad BHSAI ridinstruktör

Riding Holidays
Cross Country fences

Cross Country Kurs

Vi har over 25 falttavlandshinder pa garden, vilka inkluderar vattenhinder, murar, sandbankar samt andra fasta hinder. Våra gäster bjuds att njuta av skona turer runt vara falttavlandsbanor, valj nyborjarbana eller en mer utmanande stracka for den erfarna ryttaren.

Klicka på galleri bilderna nedan.

Cross Country fences Cross Country fences Cross Country fences Cross Country fences Cross Country fences Cross Country fences Cross Country fences Cross Country fences

Vi har alltid minst 40 irländska cobar och ponnyer som används till nöjesridning, hoppning, och jakt under vintersäsongen. Vi har också ungefär 90 boskapsdjur, de flesta är kor och kalvar. Vi gör vårt eget hö och hösilage under sommaren.

Vi har stall för 30 hästar och resten njuter av livet utomhus när vädret tillåter. Vi har också en stor uteridbana med bra underlag.

Svenska
Copyright © 2017 The Rock Equestrian Farm. Web Design by Irish Web Developers